Χθες στις 04.00 τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος στο κέντρο της Αθήνας, ο μόλις 31 ετών Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, προσέκρουσε με τη μηχανή του πάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο που έκανε απότομο ελιγμό στην προαναφερόμενη συμβολή. Το αποτέλεσμα ήταν ο Κωνσταντίνος να χτυπήσει τον αυχένα του και να μην προβάλουν καν αν τον πάνε στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους με τους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια του, ενώ τελευταία χρόνια έμενε στο Κουκάκι. Είχε πάθος με την μουσική κι έπαιζε κιθάρα στο punk-rock γκρουπ “Rocking Bones”. Αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ήταν απ’ τους πιο πολλά υποσχόμενα νέους ηθοποιούς. Αυτή την περίοδο έπαιζε στην θεατρική παράσταση "Ξύπνημα Της Άνοιξης" στο Εθνικό, η οποία κι αναβάλεται μέχρι και την Παρασκευή.

Είχε παίξει στις παραστάσεις “Το γάλα”, “Ο Δον Ζουάν στο Σόχο”, “Clavigo”, “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ” και στις ταινίες “Ο καλύτερός μου φίλος”, “Σκλάβοι στα δεσμά τους” όπως και στα σίριαλ “Ετσι ξαφνικά”, “Mοβ-Ροζ”, “Δέκατη εντολή” και άλλα.

Η κηδεία πραγματοποιείται αύριο στην Κατερίνη όπου και διαμένουν μόνιμα οι γονείς του άτυχου ηθοποιού. Προσωπικά, θέλω να πω τα συλληπητήριά μου στην οικογένειά του γι' αυτή τη μεγάλη απώλεια και καλό ταξίδι στον Κωνσταντίνο, έναν νέο άνθρωπο, έναν μεγάλο ηθοποιό που με το βλέμμα του πάντα κατάφερνε να σε καθηλώνει και να σε μαγνητίζει. Ας πετάει ελεύθερος σαν τον Πίτερ Παν, όπως πάντα ήθελε και πάντα ταυτιζόταν μαζί του.