Χθες τα ξημερώματα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, έφυγε από τη ζωή ένα από τα πλέον συμπαθητικά πρόσωπα της ελληνικής ηθοποιίας.
Ο Κώστας Καρράς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, μια μάχη που ξεκίνησε να δίνει από το 2006. Μέχρι και την κρίσιμη ώρα της μετάστασης, ο Καρράς προτιμούσε να μην αποκαλύπτει το πρόβλημα του ούτε στο στενό του περιβάλλον.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και σπούδασε στην Αγγλία πολιτικές επιστήμες και υποκριτική στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αποφοίτησε από το Royal Academy Of Arts του Λονδίνου.
Το 1963 αποφοίτησε επίσης από τη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο, με την "Ποντικοπαγίδα" της Agatha Christie. Τότε ήταν που ξεκίνησε την επιτυχημένη του συνεργασία με την Έλλη Λαμπέτη και εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και σε έργα όπως "Γυμνοί στο Πάρκο" του Neil Simon, στο ρόλο του Paul Parker και στο "Λεωφορείον O Πόθος" του Tennessee Williams ως Kowalski.
Δημιούργησε δικά του θεατρικά σχήματα και σημείωσε προσωπική επιτυχία στο "Ημερολόγιο Ενός Τρελού" του Gogol και στο "Blithe Spirit" του Noël Coward, ως Charles.
Σημαντικότερη του εμφάνιση σε ελληνική παραγωγή, αυτή στην "Ιφιγένεια" του Κακογιάννη, ως Μενέλαος, κι έσχατη το 1981 στο κωμικό "Τα Καμάκια".
Από το 2000 έως το 2007, υπήρξε βουλευτής, ενώ ήταν επίτιμος πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Αγγελική Μπαρούτσου και είχε έναν γιο, τον Βασίλη.
Η κηδεία θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, την Τετάρτη, 09/05/2012 στις 16.00μ.μ.